07 October 2015

Promosi Shaklee Oktober 2015

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Semua.....

Kawan-kawan tahu tak apa suplemen yang Shaklee bagi 'offer' untuk bulan Oktober 2015 ni? Jika ada yang masih tak tahu, meh saya nak bagitahu.. Yang paling BEST dan MENARIK ada promosi beli 1 percuma 1 botol... BEST kan?? Apa lagi kawan-kawan ambil lah peluang membeli sebelum kehabisan stok tau! 

BELI 2 BOTOL 5% DISKAUN

BELI 6 BOTOL PERCUMA 1 BOTOL

BELI 1 BOTOL PERCUMA 1 BOTOL

Korang memang BEST sebab sudi membaca di blog saya yang comel ni ('',)
Jika sudi rajin-rajin lah lagi singgah membaca di sini yer...

No comments:

Post a Comment