11 September 2014

Segmen : Nak blog URL by Macam-Macam Cerita

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Semua...

Sajer sibuk nak join contest satu blogger ni. Kalau korang nak join boleh lah pergi ke sini. Sebab empunya blog kata ada hadiah misteri tau... Bukan nak sangat hadiah tu [tapi dalam hati kalau bertuah apa salahnya kan ('',) ] Saya tengah merajinkan diri blogwalking sekarang, tu ambil kesempatan join contest ni. Tiba2 terjumpa sambil menjalinkan ukhwah di alam maya... 

Klik Gambar Untuk Paparan Lebih Jelas

Terima kasih sudi membaca blog ini :)

2 comments:

  1. Hai, Singgah dari segmen yang sama :)

    Jemput singgah

    http://www.azhafizah.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ fizah sudi singgah ke sini!

      Delete