28 January 2014

Promosi Alfalfa Lebih Jimat Untuk Kesihatan Berganda!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Semua...


Kenapa ramai yang suka Alfalfa Complex ni yer? Apa kelebihannya yang membuatkan ramai suka ni... Lelaki perempuan boleh makan.. Jimatkan.. Tak perlu beli suplemen asing satu untuk suami & satu untuk isteri pulak...Anda nak tahu apa Alfalfa ni? Alfalfa ni merupakan pusat pengumpulan segala nutrien. Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementeara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi. Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi.

Lagi satu yang membuatkan produk ni dipercayai sebab Alfalfa Complex merupakan satu Formulasi Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950s. Maknanya dah lebih 60tahun produk ni dipasarkan.


Apa yang anda perlu tahu tentang Alfalfa Complex Shaklee :-
  • Sumber semulajadi alfalfa.
  • Pil juga boleh dihancurkan & dicampur ke dlm air sebagai minuman herba semulajadi.
  • Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). 
* Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik (SLE) perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini. 

Antara 1001 kelebihan Alfalfa Complex...Cadangan suplemen untuk kesihatan yang boleh anda ambil bersama Alfalfa

  1. Untuk nak kurus = Alfalfa + Lechitin
  2. Untuk ibu menyusu = Alfalfa + ESP
  3. Untuk Sembelit = Alfalfa + Ostematrix
  4. Untuk Keintiman Suami Isteri = Alfalfa + Vit E
  5. Untuk kesihatan Sendi = Alfalfa + Advanced Joint Health 
  6. Untuk Asthma = Alfalfa + Omega Guard
  7. Untuk kecantikan kulit = Alfalfa + Vitamin C
Semua boleh diatasi dengan Alfalfa Complex. Hanya tinggal 4 hari jer lagi promosi Alfalfa Complex... 1 Februari 2014 promosi produk Shaklee yang lain pula. Jangan lepaskan peluang Beli untuk lebih jimat Demi kesihatan berganda!

Jika anda berminat nak mencuba suplemen Alfalfa ini, bolehlah menghubungi saya atau pun suami (bagi kaum lelaki jika segan nak hubungi saya) untuk membuat pilihan suplemen kesihatan anda... In Shaa Allah, kami akan cuba membantu anda untuk membuat pilihan yang terbaik!


No comments:

Post a Comment