05 December 2013

Kelebihan Omega Guard Shaklee

Assalamualaikum Semua...

Bulan ni Shaklee bagi harga runtuh untuk suplemen Omega Guard.... Beli 6 Percuma 1! 
Jom pakat dengan family atau kawan-kawan share beli untuk lebih jimat untuk lebih sihat ('',)Apa itu OMEGA GUARD?

Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam. DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan.

Shaklee Omega Guard merupakan makanan tambahan yang mengandungi minyak ikan. Satu hidangan Omega Guard menyediakan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA. Apa pula Kelebihan OMEGA GUARD?
 • Omega 3 adalah asid lemak penting yang mengandungi EPA dan DHA yang sangat penting untuk perkembangan memori dan menajamkan minda. Tubuh badan manusia tidak boleh menghasilkan EPA dan DHA ini dan kita perlu mendapatkan sumber EPA dan DHA dari sumber makanan dan juga supplement. 
 • Sumber EPA dan DHA yang terbaik adalah dari haiwan seperti ikan berbanding tumbuh-tumbuhan yang sukar ditukarkan oleh enzim tubuh.
 • Tahap enzim tubuh yang bagus dapat memproses kesemua EPA, DHA, ALA dan lain-lain yang lagi yang terkandung dalam Omega 3 dengan maksima. Tak guna juga kita ambil makanan yang tinggi kandunga DHA, EPA dan lain-lain kalau enzim tubuh tidak berfungsi dengan baik.
 • Jadi amat penting memastikan tubuh dalam keadaan sihat supaya kesemua zat dan nutrien dari makanan dapat diserap dengan baik 
 • Kelebihan Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee :-
 1. Minyak Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies)
 2. Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik 
 3. Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee mengandungi 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan minyak hati ikan
 4. Sangat berbeza daripada produk omega 3 di pasaran kerana Omega Guard Shaklee satu-satunya minyak ikan omega 3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA
 5. Satu kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 1000mg asid lemak omega 3, EPA dan DHA
 6. Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada kaedah ultratulen bergred farmaseutikal berteknologi terkini
 7. Kaedah utlratulen adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengektrask omega 3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB

Jika anda ingin mendapatkan Omega Guard Shaklee ni dengan harga yang sungguh istimewa boleh menghubungi saya untuk mendapatkannya! Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan harga promosi sehingaa 31 DECEMBER 2013... Selalunya kalau waktu promosi ni produk Shaklee macam pisang goreng panas.. Kejap jer dah 'Sold Out'... Sebelum kehabisan kenalah order cepat yer sementara stok masih ada...


No comments:

Post a Comment